دومین کارگروه حمایت از تولید استان، در رودبار تشکیل شد

دومین جلسه کارگروه حمایت از تولید، امروز با حضور معاون برنامه ریزی استانداری گیلان ، مدیران بانک ها و مدیران دستگاه های مرتبط با تولید و صنعت در رودبار تشکیل شد.

معاون برنامه ریزی استانداری گیلان در دومین جلسه کارگروه حمایت از تولید بر حمایت و پشتیبانی مدیران دستگاه های اجرایی از صنعت و تولید استان تأکید کرد و گفت: این کارگروه به پیشنهاد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان و به دستور استاندار گیلان تشکیل شده است و بررسی کارشناسانه از تمامی مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی و ارائه راهکارهای قانونی در حل آنها از اهداف اساسی تشکیل این کارگروه است.

محمدحسین اصغریان با اشاره به مشکلات عدیده بخش تولید تصریح کرد:  همکاری و یاری مسئولان و مدیران بانک ها و ادارات و سازمان های مرتبط با امر تولید در تقویت اشتغال و رفع مشکل بیکاری و ارائه راهکارهای خروج از رکود اقتصادی از جمله مهم ترین وظایف ما است.

رئیس کارگروه حمایت از تولید با اشاره به تشکیل این کارگروه برای اولین بار در سطح استان ها گفت: مسئولیت پیگیری اجرای مصوبات این کارگروه بر عهده سازمان صنعت، معدن و تجارت است و عملکرد و همکاری تمامی دستگاه ها در اجرایی شدن مصوبات آن به طوری جدی بررسی می شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به نقش ویژه شهرستان رودبار در تأمین بخش اعظمی از نیاز استان به منابع معدنی و  صنایع تولیدی گفت: شهرستان رودبار دارای موقعیت و جایگاه ویژه ای در توسعه استان گیلان است.

علی منتظری شناسایی و کمک به اتمام طرح های نیمه تمام صنعتی را یکی از مهم ترین برنامه های سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان عنوان کرد و افزود: تاکنون 1100 طرح صنعتی نیمه تمام در استان شناسایی شده است که برای اتمام این طرح های صنعتی بیش از 80 هزار میلیارد ريال سرمایه گذاری نیاز است.

وی خاطر نشان کرد: با اتمام و بهره برداری از آنها برای بیش از 42 هزار نفر فرصت شغلی جدید ایجاد می شود.

رئیس دبیرخانه کارگروه حمایت از تولید با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از 50 درصد از طرح های صنعتی نیمه تمام دارای پیشرفت فیزیکی بیش از 40 درصد می باشند، تصریح کرد: اتمام طرح های صنعتی نیمه تمام به طور جدی دنبال می شود.

منتظری با اشاره به مصوبات اجرایی کارگروه حمایت از تولید در شهرستان رودبار گفت: براساس بررسی های به عمل آمده بیشترین مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی در حوزه بانکی بوده است.

رئیس دبیرخانه کارگروه حمایت از تولید تصریح کرد: از این رو 40 مصوبه در زمینه استمهال بدهی های بانکی، تأمین سرمایه در گردش، تأمین اعتبار جهت تکمیل طرح های نیمه تمام و کمک به تأمین ضمانت نامه های بانکی صادر شد.

وی مصوبات این کارگروه را لازم الاجرا دانست و افزود: عملکرد دستگاه های دولتی و بانک ها براساس مصوبات کارگروه و از طریق سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به عنوان دبیر کارگروه حمایت از تولید پیگیری شده و به اطلاع استاندار محترم گیلان رسانده می شود.

 گفتنی است این کارگروه برای رسیدگی به مشکلات واحدهای صنعتی و معدنی و با حضور  بیش از 20 نفر از مدیران دستگاه های دولتی و نمایندگان بانک ها در تمامی شهرستان های استان، با مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی تشکیل جلسه می دهد و اولین جلسه این کارگروه هفته گذشته با حضور مدیران و سرمایه گذاران بیش از 70 واحد صنعتی و معدنی در شهر صنعتی رشت برگزار شد.

دوشنبه، 27 مرداد 1393 06:25
نظرات
نام:  نظر: 

قوانین ارسال

  • نظراتی که حاوی توهین یا افترا است، منتشر نمی کند
  • لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید
  • نظرات شما پس از تایید در سایت نمایش داده خواهد شد
ایمیل: 
متن زیر را در کادر کنار آن وارد کنید
* تماس با ما

آدرس:گیلان- رشت- بلوار امام خمینی- کوچه دانشگاه پیام نور- جنب ناحیه کارگاهی سپیدرود رشت- ساختمان کسب و کار

تلفکس :33721349-013
واتساپ: 09028360408
ایمیل: [email protected]
کانال اطلاع رسانی:guilanhim@
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به خانه صنعت معدن و تجارت گیلان می باشد